DataMaat - Your Site Motto, Slogan, or TAGLINE

Menu:

Software

Maatwerk betekent dat elke klant krijgt wat het beste bij zijn werkwijze/bedrijfsvoering past.
Uitgangspunt is dan ook altijd het doel van registratie van gegevens. Welke informatie willen we uiteindelijk beschikbaar krijgen, wat willen we met deze informatie doen, hoe willen we dit gepresenteerd hebben etc.

Daar elke klant een geheel eigen invulling geeft aan de software die Datamaat voor hem ontwikkeld, heeft Datamaat inmiddels de beschikking over zeer uiteenlopende voorbeelden die U kunt bekijken en wat mede de invulling van uw wensen makkelijker maakt.

Kijk eens naar de schermvoorbeelden uit de verschillende urenregistraties die Datamaat inmiddels heeft gemaakt. Hierbij is te constateren dat elk bedrijf zijn eigen wensen heeft en de uurinvoer geheel is afgestemd op zijn/haar bedrijfsvoering. Een accountant factureert voornamelijk op basis van urenregsitratie, terwijl een productie-bedrijf veel meer belang hecht aan hoeveel uren een afdeling c.q. medewerker aan een product besteed.

Bij diverse bedrijven is inmiddels een planningsysteem (uiteraard aangepast aan de wensen van de klant) geïmplementeerd. Het doel van deze software is in 1 oogopslag te zien wat er nog beschikbaar is aan tijd en/of mensen en wat reeds is bezet en waarmee bezet.
Bij elk systeem is uitgegaan van gebruikersgemak, d.m.v. een paar eenvoudige klikken wordt de planning gevuld en/of veranderd.