DataMaat - Your Site Motto, Slogan, or TAGLINE

Menu:

De unieke werkwijze

Voor de kantooromgeving wordt gebruik gemaakt van Microsoft Access. De gebruikte database (Microsoft Access of SQL-server) is afhankelijk van de hoeveelheid gegevens die moeten worden opgeslagen en het aantal gebruikers dat tegelijkertijd gebruik maken van een applicatie. In een eerste gesprek vind een globale inventarisatie plaats op basis waarvan een prijsindicatie kan worden afgegeven.

Andere bedrijven, steken veel tijd in de totale functionele- en systeembeschrijving. Bij DataMaat wordt na de structuuropbouw direct begonnen met de bouw van de applicatie. Door de flexibiliteit van de software waarmee wordt geprogrammeerd zijn veranderingen tijdens de bouw van de applicatie meestal geen probleem en worden die moeiteloos ingepast. Tijdens de bouw vindt er een voortdurende terugkoppeling naar de klant plaats, zodat direkt aanpassingen kunnen plaatsvinden. Van de klant wordt verwacht dat hij actief meedenkt, zonodig testgegevens aanlevert en bij elke deeloplevering de software test. Deze werkwijze garandeert dat aan het eind van het project geen verrassingen ontstaan en de klant krijgt wat hij verwacht. Het gebruik van Microsoftprodukten garandeert een goede gegevens-uitwisseling met andere Microsoft pakketten zoals Word, Excel en Outlook.

Door genoemde werkwijze wordt veel tijd bespaard. Hierdoor en doordat er weinig overhead hoeft te worden doorberekend, krijgt u een produkt tegen een zeer gunstige kwaliteit-prijs-verhouding.